Menu

header1

Dartvermaak

foto 2951Dartvermaak is een organisatie die als hoofddoel heeft de dartsport te ondersteunen binnen Apeldoorn en haar regio. Dit willen we bereiken door middel van het beschikbaar stellen van onze Kennis, Vaardigheden en Ervaring en Materialen.

Als organisatie hebben wij het voorrecht dat Nederlands Topdarter, Roland Scholten, spelend bij de Proffesional Darts Council (PDC) & bekend als commentator bij RTL7 Darts, zich beschikbaar heeft gesteld als ambassadeur.

Onze mogelijkheden zijn zeer ruim, mede door ons netwerk binnen de dartsport. Deze lopen uiteen van het leveren van de benodigde materialen tot aan het geheel regelen van de gevraagde behoefte, denk aan: het organiseren van een darttoernooi, het ondersteunen van een beurs of een (bedrijfs)sportdag, het regelen van een feestavond. Dit alles is mogelijk voor bedrijven, (buurt/personeels)verenigingen, stichtingen, scholen en/of particulieren.Heeft u interesse in een dartclinic met een nationaal / internationale bekende dartspeler (m/v) deze behoren ook tot de mogelijkheden.

kijkt rustig rond op onze site. onze referenties vind u onder de tab Sponsoren, deze zal nog worden aangevuld met eerdere opdrachten die wij hebben mogen doen.

Wenst u ook kennis te maken met de dartsport of heeft u vragen over onze mogelijkheden in verband met uw wensen, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.                                        

Erik Top 

 

 

 

social-icons-08 social-icons-09